UMPSA raikan 94 graduan Doktor Falsafah dalam Majlis Hooding penuh makna - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 7 November 2025 – Seramai 94 graduan Doktor Falsafah (Ph.D.) diraikan sempena Hooding Ceremony for Ph.D. Graduands 2025 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung di Swiss-Belhotel, Kuantan.