Ujian Bukan Alasan, Pavithra Buktikan Tiada Yang Mustahil Dengan Semangat Dan Usaha - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 9 November 2025 – “Setiap ujian yang datang bukan untuk melemahkan, tetapi untuk menguatkan diri dan hati”.