Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia milik Soh Jia Wen dan Chew Poh Yee - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 9 November 2025 – Dua orang graduan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) membuktikan keunggulan akademik dan sahsiah luar biasa apabila masing-masing menerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) bersempena dengan Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-20.