Ketabahan membawa kejayaan Tc. Mohd hafeez bangkit di pentas Majlis Konvokesyen Ke-20 UMPSA - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 November 2025 – Bagi Tc. Mohd Hafeez Johari, kejayaan yang diraikan di pentas Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-20 bukan sekadar pengakhiran sebuah perjalanan akademik tetapi simbol kebangkitan seorang insan yang tidak pernah mengalah walau diuji dengan dugaan hidup yang berat.