Dari Kuantan ke Beijing, kecemerlangan Lim Zheng Sheng raih Anugerah Prihatin Komuniti PUSPANITA - Ratna Wilis Haryati, Mustapa (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 - Dilahirkan dan dibesarkan di Kuantan, Pahang, Lim Zheng Sheng, graduan Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal dari Fakulti Kejuruteraan Teknologi, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), kini melangkah jauh menunaikan impian di Beijing, China.