Nurin Mastura dinobat penerima Hadiah Kecemerlangan Kepimpinan Sukarelawan dan Tanggungjawab Sosial UMPSA - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Kisah ketabahan dan semangat kepimpinan menjadikan Nurin Mastura Afandi, 23, graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Perniagaan dengan Kepujian dari Fakulti Pengurusan Industri (FIM), sebagai penerima Hadiah Kecemerlangan Kepimpinan Sukarelawan dan Tanggungjawab Sosial sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-20.