Nasiru Kamilah Oluwabusolami Adejumoke dari Nigeria raih Hadiah Kecemerlangan Akademik Graduan Antarabangsa (Kategori Prasiswazah) - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
GAMBANG 8 Oktober 2025 - Graduan antarabangsa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Nasiru Kamilah Oluwabusolami Adejumoke, dari Kogi State, Nigeria, mencipta kejayaan membanggakan apabila dinobatkan sebagai Penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Graduan Antarabangsa (Kategori Prasiswazah) bersempena dengan Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-20.