Abraham Lim Bing Sern graduan Analitik Data terima Anugerah Kecemerlangan UMPSA Holdings Sdn. Bhd. - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 9 November 2025 - ‘Sentiasa berusaha sehabis baik, walaupun hasilnya belum pasti’, itulah prinsip hidup yang menjadi pegangan hidup Abraham Lim Bing Sern, 24, graduan cemerlang Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Analitik Data dengan Kepujian, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).