Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation Berhad bukti kecemerlangan inovasi dan ketekunan Lim Wei Jie - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Kecekalan dan semangat pembelajaran berterusan menjadi kunci kejayaan Lim Wei Jie, 25, graduan Program Ijazah Dual dalam Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Elektrik (Sistem Kuasa) di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Kejuruteraan Elektrik dan Automasi di Beijing Jiaotong University (BJTU), China, apabila beliau dinobatkan sebagai penerima Anugerah Kecemerlangan Akademik Malakoff Corporation Berhad sempena Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-20.