Anak Polis Bantuan, Nadjwa Farhana terima Anugerah Profesor Dato' Dr. Mashitah Mohd Yusoff - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Nadjwa Farhana Sallehuddin, anak kepada Polis Bantuan Tenaga Nasional Berhad, Sallehuddin Abd Wahid, 53 dan Norita Haironi, 59 terkejut dan tidak menyangka akan menerima Anugerah Profesor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusoff sempena Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-20 hari ini.