Dr. Afrig Aminuddin dinobat graduan antarabangsa cemerlang di Konvokesyen UMPSA Ke-20 - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Kejayaan dan dedikasi dalam bidang penyelidikan menjadi kebanggaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) apabila Dr. Afrig Aminuddin, graduan antarabangsa dari Fakulti Komputeran (FK) dinobatkan sebagai penerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Graduan Antarabangsa (Kategori Pascasiswazah – Penyelidikan) bersempena dengan Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-20.