Kegigihan dan komitmen luar biasa, Nabil Aiman raih Anugerah Emas Universiti - Noraini, Yusoff (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Kegigihan dan komitmen luar biasa dalam menimba ilmu akhirnya membuahkan kejayaan apabila Muhammad Nabil Aiman Abu Bakar, graduan Diploma Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), dinobat sebagai penerima Anugerah Emas Universiti sempena Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-20