Anak Kampung Kedawang, Nursyifa Syuhada kini Jurutera Kualiti raih Anugerah Naib Canselor - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 November 2025 – Anak jati Kampung Kedawang, Langkawi Nursyifa Syuhada Azlie Sham, 24 membuktikan bahawa usia muda bukan penghalang untuk berdikari dan mengejar impian.