Ik Shim, penerima Anugerah Diraja ketabahan seorang anak menjadi obor kejayaan - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 8 NOVEMBER 2025 – Di sebalik kejayaan bergelar Jurutera Sistem (Keselamatan Siber) di Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (PERODUA), tersimpan kisah penuh ketabahan seorang anak yang menjadikan kasih dan pengorbanan ibu sebagai sumber kekuatan utama.