ONLINE ESCAPE ROOM DAN VR JOB INTERVIEW SIMULATOR - Masrom, Umi Kalsom (UMPSA, 2025)
Program Mobiliti Staf 2025 anjuran Pusat Global Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA Global) dengan kerjasama Pusat Pembangunan Bakat, Jabatan Pendaftar telah membuka ruang perkongsian ilmu dan inovasi antara UMPSA dan National University of Singapore (NUS) baru-baru ini.