Arshada Nadia ikon mahasiswa, jadi ikutan - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
KEPIMPINAN dalam kalangan pelajar penting kerana dapat membentuk jati diri, mengasah kemahiran komunikasi, kerjasama dan penyelesaian masalah selain memupuk sikap tanggungjawab. Melalui program dan peranan kepimpinan, pelajar dapat belajar membuat keputusan, mengurus masa, yakin diri dan merupakan aset penting dalam pendidikan serta kerjaya mereka kelak. Itu yang dilakukan pelajar semester akhir Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Arshada Nadia Abdullah, 25. Minat dan bakatnya dalam kepimpinan mula mekar tatkala sering membaca kisah-kisah orang berjaya di LinkedIn. LinkedIn merupakan platform jaringan……