UMPSA terima 2 kereta elektrik (EV) sumbangan Fieldman EV Sdn. Bhd. - Wallid Wahidi, Hamzah (UMPSA, 2025)
PEKAN, 4 Oktober 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terima sumbangan dua buah kenderaan elektrik Changan EADO 460 daripada Fieldman EV Sdn. Bhd. yang akan digunakan untuk tujuan penyelidikan dan pengajaran dalam bidang teknologi EV.