Program VocaBoost perkukuh kosa kata pelajar Sekolah Indera Shahbandar Pahang - Siti Norzaimalina, Abd Majid; Ruhil Amal, Azmuddin; Zuraina, Ali (UMPSA, 2025)
PEKAN, 22 Ogos 2025 – Penguasaan kosa kata merupakan elemen utama dalam pembelajaran bahasa Inggeris. Dengan mempunyai kosa kata yang pelbagai, ia dapat membantu pelajar memahami pelajaran dengan lebih berkesan, dan meningkatkan keyakinan berkomunikasi dalam bahasa Inggeris dalam kehidupan seharian.