Sukarelawan PERMAS UMPSA sertai program STEM Discovery on Wheels - Ahmad Amirul Irfan, Ahmad Saupi (UMPSA, 2025)
KOTA DAMANSARA, 25 Ogos 2025 – Seramai lima orang sukarelawan dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai program STEM Discovery on Wheels anjuran Yayasan DIY dan Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) di Sekolah Kebangsaan Seksyen 11, Kota Damansara bagi menyokong pelaksanaan program, sekali gus mengangkat peranan mahasiswa dalam menghubungkan universiti dan komuniti.