UMPSA semarakkan merdeka dan patriotisme menerusi Kembara Merdeka Jejak Alumni 2025 - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PUTRAJAYA, 27 Ogos 2025 - Seramai 68 peserta program Kembara Merdeka Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Jejak Alumni 2025 tiba di Pekarangan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) hari ini.