Program TRIZ UMPSA memperkasakan guru RBT Pahang ke arah inovasi pendidikan - Imaduddin, Abidin (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 22 Ogos 2025 - Fakulti Pengurusan Industri (FIM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus membuktikan komitmen dalam memperkasa kompetensi guru di negeri Pahang melalui pelaksanaan Program Peningkatan Profesionalisme Guru-guru Reka Bentuk dan Teknologi (RBT).