UMPSA tersenarai antara Universiti Terbaik di MQA Awards 2025 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 12 Ogos 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus membuktikan komitmennya terhadap kecemerlangan pendidikan tinggi apabila tersenarai dalam kelompok lima terbaik Anugerah Utama Jaminan Kualiti 2025, tiga terbaik Anugerah Kecemerlangan Pemberi Pendidikan Tinggi (PPT) kategori TVET, serta lima terbaik Anugerah Kecemerlangan PPT: Jaminan Kualiti Dalaman (IQA) sempena Majlis MQA Awards 2025 yang berlangsung baru-baru ini.