UMPSA cadang buka Pusat Pembelajaran UMPSA KL - Rosilawati, Rosedi (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2025)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berhasrat membuka Pusat Pembelajaran UMPSA Kuala Lumpur (UMPSA KL) sebagai usaha memperluas akses pendidikan tinggi khususnya dalam Pendidikan Teknikal dan Vokasional (TVET) kepada masyarakat bandar serta golongan profesional yang bekerja.