KOPUMPSA raih tempat ke-211 Koperasi Terbaik Malaysia 2025 - Muhamad, Mat Noor (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 7 Ogos 2025 – Koperasi Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah Berhad (KOPUMPSA) terus mencipta kejayaan membanggakan apabila melonjak di kedudukan ke-211 dalam senarai koperasi terbaik Malaysia bagi tahun 2025.