BIOPRO: Protokol Biofeedback hasil inovasi penyelidik UMPSA Dr. Nazrolnizah bantu tingkatkan prestasi usahawan wanita AIM - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
PEKAN, 1 Ogos 2025 – Program keusahawanan yang dilaksanakan selama ini dilihat banyak memberi tumpuan kepada strategi pembangunan perniagaan dari segi teori dan praktikal, namun kurang memberi penekanan kepada pembangunan aspek dalaman usahawan seperti motivasi, ketahanan emosi dan kawalan diri.