UMPSA-MARA tingkat kolaborasi fokus pengajian model Integrasi TVET - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PEKAN, 18 Julai 2025 - Kunjungan delegasi Majlis Amanah Rakyat (MARA) yang diketuai Timbalan Ketua Pengarah (Pendidikan), Ir. Dr. Mahzan Teh bertemu Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dr. Yatimah Alias baru-baru ini memberi lebih banyak ruang kolaborasi untuk dimanfaatkan kedua-dua pihak terutamanya berkaitan pembiayaan pengajian pelajar.