UMPSA dan SME Corporation Malaysia anjur Latihan Keusahawanan ‘Pocket Talk’ untuk PKS Negeri Pahang - Noraine, Bahari (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 25 Jun 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan SME Corporation Malaysia baru-baru ini telah menganjurkan Bengkel ‘Pocket Talk’ yang bertemakan ‘Jualan Power, Urus Cekap, Untung Banyak!’ di Dewan Seminar PKNP, Kompleks Teruntum, Kuantan.