Pentadbir Muda UMPSA perkukuh kepimpinan Madani di Program KARISMA AKEPT - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2025)
BANDAR ENSTEK, 14 Julai 2025 – Seramai lima pentadbir muda dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyertai Program KARISMA Pemimpin Muda MADANI (Pentadbir Muda IPT) yang berlangsung selama tiga hari bermula 12 hingga 14 Julai 2025 di Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT), Bandar Enstek, Negeri Sembilan.