Perpustakaan UMPSA lancar perkhidmatan baharu pencarian maklumat sehenti Discovery@Lib - Noor Azura, Omar; Mohd Ariffin, Abdul Aziz; Zuriakatina, Muda; Iswan Akim, Ismail (UMPSA, 2025)
PEKAN, 3 Mei 2025 - Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melancarkan perkhidmatan pencarian maklumat sehenti melalui platform Discovery@Lib yang merupakan alat untuk mengakses semua platform sumber elektronik melalui pencarian tunggal.