Perpustakaan UMPSA komited dokumentasikan memori kolektif melalui Sejarah Lisan - Noor Fateeha, Mohamad; Amelia, Hasan (UMPSA, 2025)
PEKAN, 20 Mei 2025 – Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus komited untuk mendokumentasikan memori kolektif melalui Sejarah Lisan dalam menyokong aktiviti ilmiah dan pemeliharaan warisan pengetahuan yang bersifat holistik.