Bear Detection Device solusi pintar pelajar SMK Abdul Rahman Talib tangani konflik Beruang Matahari dan ladang madu kelulut - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 30 JUN 2025 – Di sebalik keindahan alam sekitar Taman Negara Pahang, tersimpan satu cabaran besar bagi pengusaha Madu Kelulut iaitu serangan Beruang Matahari.