Kolaborasi UAD–UII–FTKKP UMPSA jayakan CSR di SMART Kuantan - Azizul Helmi, Sofian (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 17 Jun 2025 - Sekolah Menengah Abdul Rahman Talib (SMART) Kuantan telah menjadi lokasi pelaksanaan program tanggungjawab sosial korporat (CSR) anjuran bersama delegasi Universitas Ahmad Dahlan (UAD) dan Universitas Islam Indonesia (UII), dengan kerjasama strategik daripada Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang bertindak sebagai jambatan penghubung antara institusi pendidikan tinggi dari Indonesia dan sekolah angkat UMPSA.