EduNexa cipta nama di CITREX 2025: Muhammad Amir raih Anugerah ‘Best of the Best Student’ dengan Inovasi Pembelajaran Digital - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 Jun 2025 – Kejayaan membanggakan telah dilakar oleh Muhammad Amir Mohamed Ali, pelajar tahun akhir Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) dari Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) apabila beliau dinobatkan sebagai penerima Anugerah Best of the Best Student di Creative and Innovative Technology Research Exposition (CITREX) 2025 baru-baru ini.