PERUTUSAN KHAS NAIB CANSELOR UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG AL-SULTAN ABDULLAH (UMPSA) SEMPENA SAMBUTAN HARI RAYA AIDILADHA 2025/1446H - Yatimah, Alias (UMPSA, 2025)
Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh