Larian Amal UMPSA 2025: Zombie Quest Challenge berjaya kumpul RM91,390 untuk Tabung Kebajikan Pelajar - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 31 Mei 2025 – Larian Amal Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) 2025: Zombie Quest Challenge yang berlangsung di Dataran Pusat Aktiviti Pelajar berjaya mengumpul sebanyak RM91,390 yang akan disalurkan sepenuhnya kepada Tabung Kebajikan Pelajar bagi membantu pelajar dalam keperluan harian, sokongan akademik dan pembangunan sahsiah.