Daripada wira negara kepada mentor komuniti: Faizal Saari cetus inspirasi buat pelajar UMPSA - Amy Zulaikha, Mohd Ali; Mohd Shafeirul Zaman, Abd Majid; Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2025)
Gelanggang Hoki Kompleks Sukan Pahang (SUKPA), Kuantan sekali bergema dengan sorakan semangat apabila lagenda hoki negara, Faizal Saari, kembali ke padang bukan sebagai penyerang, tetapi sebagai mentor dalam program ‘Hari Komuniti Hoki Bersama Faizal Saari’ yang julung kali diadakan.