Membudayakan pembelajaran sepanjang hayat - Norizan, Yusof (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
DUNIA sentiasa berubah dan teknologi baharu semakin ke hadapan membuka peluang kepada individu untuk terus belajar serta meningkatkan kemahiran, pengetahuan dan ilmu mereka dalam apa jua bidang sekalipun. Budaya belajar merupakan satu bentuk pelaburan yang sangat menguntungkan kerana ia akan memberi perubahan dari sudut pengkayaan ilmu pengetahun, pemahaman dan membuka minda yang lebih luas. Pembelajaran sepanjang hayat merupakan satu keperluan dalam dunia moden yang bergerak pantas dan penuh ketidaktentuan.