Michelle Ho Siaw Wei penerima Anugerah Canselor jadikan ayahnya sumber inspirasi - Nurul Ateeqah, Othman (UMPSA, 2022)
PAYA BESAR, 5 November 2022 - Anak jati kelahiran Miri, Sarawak, Michelle Ho Siaw Wei, 24 menjadikan bapanya Ho Sing Huat, 53 yang bekerja sebagai seorang jurujual sebagai sumber inspirasi. Manakala ibunya, Chai Siew Chek, 48 yang merupakan seorang suri rumah turut menjadi sosok penting dalam kehidupannya.