Dato ' Sri Mustapha Mohamed menyerahkan Baucer Buku 1Malaysia 2013 kepada pelajar UMK - Universiti Malaysia Kelantan, Kampus Jeli (2013)
Dato ' Sri Mustapha Mohamed menyerahkan Baucer Buku 1Malaysia 2013 kepada pelajar UMK di Dewan Serbaguna, UMK Kampus Jeli