Majlis pecah tanah Pusat Islam UMK Kampus Jeli - Universit Malaysia Kelantan, Kampus Jeli (2012)
Majlis pecah tanah Pusat Islam UMK Kampus Jeli & Solat hajat sempena pembinaan Pusat Islam UMK. Dijangka siap bulan Oktober 2013.