Program Ihya Ramadan UMK bantu 100 anak yatim beli persiapan Aidilfitri - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
KEDATANGAN Syawal kali ini lebih memberi makna buat anak-anak yatim dan golongan kurang bernasib baik dari di sekitar daerah di Bachok apabila di bawa untuk membeli-belah bagi persediaan menyambut hari raya Aidilfitri, di Mydin Mall, Kubang Kerian, Kelantan.