The Red Warriors terus garang - Yatimin Abdullah (Utusan Malaysia, 2015)
Kelantan meneruskan rentak cemerlang dengan melakar kemenangan kedua berturut-turut apabila menumbangkan jaguh Singapura, Lionx XII 2-0 dalam aksi Liga Super di Stadium Sultan Muhammad IV. Kelantan mempamerkan aksi yang menarik sepanjang beraksi di depan 25,000 penyokong setia mereka.