Kelantan perlu lakukan rombakan serta merta - Mohd Fitrie Muhammad (Berita harian, 2015)
Kelantan perlu melakukan rombakan serta merta selepas dibelasah oleh Polis Diraja Malaysia (PDRM) di laman sendiri, jika tidak mahu mimpi ngeri itu berulang pada aksi pertama Piala FA bertemu Sarawak di Stadium Negeri, Kuching. Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa berkata, pada masa sama pengendali The Red Warriors, George Boateng perlu memanfaatkan sepenuhnya keempat-empat import yang ada dalam skuad kendaliannya.