'FELDA United perlu batal kontrak Ferris dulu' - Norizuan Shamsuddin (Berita harian, 2015)
Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) tetap berkeras mahu FELDA United FC membatalkan kontrak Ferris Danial Mat Nasir bersama pasukan itu terlebih dahulu sebelum boleh menyelesaikan kemelut perebutan bekas pemain Harimau muda A berkenaan. Presiden KAFA, Tan Sri Annuar Musa menganggap kontrak pemain berusia 22 tahun itu tidak sah kerana mengikut peraturan, Ferris perlu pulang kepada Kelantan terlebih dahulu sejurus dilepaskan daripada Harimau Muda A sebelum membuat kontrak baharu dengan betul.