Annuar Musa kritik TRW - Yatimin Abdullah (Utusan Malaysia, 2015)
Selepas diaibkan oleh PDRM, pengurusan dan jurulatih Kelantan 'dibelasah' pula Presiden Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA), Tan Sri Annuar Musa kerana prestasi longlai mereka di gelanggang keramat Stadium Sultan Muhammad IV. Annuar juga tidak berpuas hati dan mempersoalkan tindakan jurulatih George Boateng meletakkan Erwin Carrillo untuk mengemudi jentera serangan secara bersendirian dalam perlawanan yang menyaksikan mereka kalah 4-0 kepada PDRM.