Disiplin julang Red Warriors - Yatimin Abdullah (Utusan Malaysia, 2015)
Semangat juang dan disiplin tinggi semasa beraksi Stadium Tunku Abdul Rahman, Paroi menjadi kunci kejayaan Kelantan menumpaskan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) 2-0 dalam pertemuan sulung Liga Super 2015. Pengurus pasukan, Azman Ibrahim berkata, pasukannya itu berjuang sepenuh hati sehingga mampu mencuri mencuri tiga mata selepas terpaksa beraksi dengan 10 pemain akibat kecederaaan yang dialami Brendan Gan ketika babak kedua.