Ferris perlu selesai sendiri masalah - Mohd Zulkifli Zainuddin (Berita harian, 2015)
Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) menegaskan isu mengenai bekeas penyerang Harimau Muda A, Muhammad Ferris Danial mat Nasir perlu diselesaikan oleh FELDA United dengan pe,ain itu sendiri. Masalah itu timbul apabila pemain berkenaan menandatangani kontrak dengan pasukan berkenaan terlalu awal.