Kafa bakal tentu nasib Ferris Danial hari ini - Yatimin Abdullah (Utusan Malaysia, 2015)
Nasib penyerang harimau Muda A, Muhammad Ferris Danial Mat Nasir yang menjadi rebutan antara The Red Warriors dengan Felda United FC ditentukan selepas jawatankuasa pengurusan Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) mengadakan mesyuarat. Dalam mesyuarat tersebut akan membincangkan pendirian pihaknya berhubung perkara berkenaan bersama Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM).