Apa nasib Ferris - Sinar Harian (Sinar Harian, 2015)
Kontoversi melibatkan penyerang Harimau Muda A, Muhammad Ferris Danial Mat Nasir yang menjadi rebutan Kelantan dan Felda United bakal dinoktahkan selepas Jawatankuasa Pengurusan Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) mengadakan mesyuarat. Menurut Annuar, pihaknya juga akan memanjangkan pendiriannya berhubung isu ferris kepada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM).