KAFA keruh semula kes Ferris Danial - Norizuan Shamsuddin (Berita harian, 2015)
Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) akan mengemukakan laporan rasmi kepada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) bahawa bekas penyerang Harimau Muda A, Muhammad Ferris Danial Mat Nasir melanggar peraturan apabila menandatangani kontrak bersama FELDA United FC untuk musim 2015.